Mis on viber

===INTRO:

Viber on veebipõhine suhtlusvestlusrakendus, mis on üks populaarsemaid ja väga tuntud saatmis- ja vastuvõtmisvahendeid. Selle abil on võimalik saata sõnumeid, helistada ja videokõnesid teha nii mobiilidevaheliselt kui ka arvuti ja mobiiliseadmevaheliselt. See on täiesti tasuta ja võimaldab kasutajal teha palju muud teisiti.

Mis on Viber?

Viber on veebipõhine suhtlusvahend, mis võimaldab kasutajatel erinevatel platvormidel oma sõnumeid ja helistamisi edastada. See on saadaval enamikes nutitelefonides. Kõik, mida vaja teha, on Viberi rakenduse allalaadimine ja see tööle saamine. Kasutaja võib selle kasutada nii arvutis kui ka mobiilseadmes. Viber võimaldab ühilduda nii mobiil- kui ka arvutiseadmetega ning selle abil saab teha sõnumeid, helistada ja videokõnesid.

Viberi eelised

Viberi eeliseks on see, et see pakub väga hea võrguühenduse ja suurepärase audio- ja videokvaliteedi. See muudab selle väga hästi kasutatavaks, kui soovite suhelda elus inimestega. Viber on väga turvaline ja kõik teie vestluskaaslaste jaoks saadetud sõnumid on krüptitud, mis välistab nende edastamise kolmandatele osapooltele. Viberis on ka mitmeid eelseadistatud emotikone ja nimede, mida saate kasutada vestlustes.

Kuidas kasutada Viberit?

Viberit on lihtne kasutada, kui teil on mobiiltelefon. Kõigepealt peate selle alla laadima ja seejärel see oma seadmesse installima. Pärast installimist peate oma telefoninumbri registreerima ja seejärel teie kontaktisikud importima. Pärast seda saate alustada sõnumite saatmist ja vastu võtmist. Samuti saate teisele kasutajale helistada või temaga videokõnet teha.

Viberi turvalisus

Viber on turvaline ja turvaline rakendus, mis võtab kõigi teie tegevuste turvalisuse väga tõsiselt. Kõik teie vestluskaaslaste jaoks saadetud sõnumid on krüpteeritud, mis tähendab, et need pole kättesaadavad kolmandatele osapooltele. Samuti on Viberi rakendusel tasuta automaatne puhverkaitse, mis on olemas varundamiseks ja taastamiseks.

Kokkuvõttes on Viber turvaline ja turvaline rakendus, mis tagab teie jututubades ja vestlustes kõigi teie tegevuste turvalisuse. See on väga lihtne kasutada ja seda on üsna lihtne alla laadida ja installida. See pakub suurepärast võrguühendust ja audio- ja videokvaliteeti ning teil on ka palju emotikone ja nimede eelseadistusi. Viber on äärmiselt hea ja tasuta veebipõhine suhtlusvahend.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo