Mis on smart id

Smart ID on eesti riigi poolt pakutud kasutajate autentimise teenus. See sõltuvust ei nõua mitte ainult erinevatest tarkvararakendustest, vaid ka välistest autentimisallikatest, nagu näiteks ID-kaardid. Smart ID-ga saab kasutaja tuvastada end igal ajal, kasutades oma mobiiltelefoni.

Mis on Smart ID?

Smart ID on riigi poolt pakutud kasutajate autentimise teenus, mis kasutab mobiiltelefoni ja erinevaid autentimisallikaid, et kasutajat tuvastada ja seeläbi pakkuda mitmeastmelist autentimist. Teenus pakub sõltumatu, lihtsustatud ja turvalise autentimise lahenduse, mida saab kasutada enamiku elektrooniliste teenuste jaoks.

Miks kasutada Smart ID-d?

Smart ID võimaldab kasutajal tuvastada end kõigis oma seadmetes ilma erinevate autentimisprotseduurideta. See vabastab kasutaja vajadusest seadistada ja hoida mitu erinevat parooli, mis aitab kaasa kasutajate turvalisele autentimisele. Lisaks saab kasutaja kasutada oma mobiiltelefoni mugavalt, kasutades seda kõigi teenuste autentimiseks.

Kasutamise sammud

Kasutaja saab Smart ID-d kasutama hakata, allalaadides rakenduse oma mobiiltelefoni. Kui rakendus on allalaaditud, saab kasutaja registreerida oma konto ja luua pin-koodi. Seejärel peab kasutaja läbima lihtsa autentimisprotseduuri, mis sisaldab oma isikut tõendavate dokumentide esitamist. Pärast seda on kasutaja valmis Smart ID-d kasutama.

Miks Smart ID on turvaline?

Smart ID kasutab mitmeastmelist autentimist, mis välistab petturite võimalused kasutajate tuvastamiseks. See tähendab, et ükski teine ​​inimene ei saa kasutaja kontot autentida, isegi kui nad teavad kasutaja pin-koodi. Smart ID lisab ka lihtsat, kuid tõhusat autentimist, mis välistab ebaõnnestumise võimaluse.

Smart ID on eesti riigi poolt pakutud autentimise teenus, mis sõltub mitte ainult erinevatest tarkvararakendustest, vaid ka välistest autentimisallikatest, nagu näiteks ID-kaardid. See aitab kasutajal tuvastada end igal ajal, kasutades oma mobiiltelefoni, ja pakub mitmeastmelist autentimist, mis välistab petturite võimalused kasutajate tuvastamiseks. Smart ID-t on seega lihtne kasutada ja see on tõhusalt turvaline.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo