Mis on netopalk

Netopalk on Eesti Vabariigi seaduses loodud töötaja motivatsioonimeetod, millega tasustatakse töötaja eest hoolitsemist ja sellega kaasnevaid eeliseid. Netopalk on hea viis tööandjale oma töötajatele täiendavat motivatsiooni pakkuda. Järgnevalt tutvustatakse netopalka lühidalt.

Mis on Netopalk?

Netopalk on Eesti Vabariigi seaduses sätestatud töötaja motivatsioonimeetod, mis võimaldab töötajal palka lisaks teenida maksimaalselt 1250 eurot kuus. See on töötingimuste juures eelnevalt ette nähtud tulemuspalk.

Netopalka Eesmärgid

Netopalk annab töötajale võimaluse saada lisatasu töötamise eest, mis võib aidata töötajal oma tööd edukamalt lõpetada. Netopalka eesmärk on motiveerida töötajaid töötama produktiivsemalt ja suurendada nende lojaalsust tööandjaga.

Netopalka Tingimused

Netopalka saamiseks peab töötaja täitma teatud töötamise tingimused. Tööandja peab otsustama, kas töötaja väärib netopalka ja selle suuruse. Netopalk ei tohi ületada 1250 eurot kuus. Töötaja võib netopalka saada ainult juhul, kui töötaja on sellele varem lubanud ja tööandja on selle eest vastutav.

Netopalka Kaasnevad Hüved

Netopalk võimaldab töötajal saada täiendavat palga, mis võib aidata töötajal oma eesmärkide saavutamiseks. Lisaks netopalka maksmisele võib tööandja pakkuda töötajale ka muid hüvesid, näiteks tervisekindlustust, terviseedenduse treeninguid või koolitusi.

Netopalk on võimalus töötajatele täiendavat palgatulu pakkuda ja nendega teatud eeliseid kaasata. Netopalka pakkumine võib olla väga kasulik töötajate motivatsiooni tõstmiseks ja tööandja ja töötaja suhte parandamiseks.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo