Mis on revolut

Revolut on nutika ja paindliku rahandussüsteemi rakendus, mis võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt teha rahalisi tehinguid. Selle abil saate muuta raha välismaal, kasutada virtuaalset pangakaarti ja vaadata oma finantsaruannet. Revolut on saadaval nii tavapärase mobiilirakenduse kui ka veebirakenduse kujul, mis võimaldab teil raha hallata igal ajahetkel. Siit saate teada, mis on Revolut, kuidas seda kasutada Eestis ja mis on selle kasutamise eelised.

Mis on Revolut?

Revolut on aastal 2015 Londonis loodud rahanduse platvorm. Selle uuendusliku ja lihtsa rakenduse abil saavad kasutajad muuta raha välismaal, kasutada virtuaalset pangakaarti ja jälgida oma finantsaruannet igal ajal ja igal pool maailmas. See tähendab, et paljud pangandusalased teenused saavad olla kättesaadavad kiiresti ja otse oma nutitelefonist.

Revolut Eestis

Revolut on Eestis saadaval alates 2018. aastast ja selle kasutamine on peaaegu sama lihtne kui teistes Euroopa Liidu riikides. Selle rakenduse abil saate kasutada erinevaid valuutasid, vaadata oma finantsaruannet ja kasutada virtuaalseid pangakaarte.

Revolut’i Eelised

Revolut’i kasutamine toob kaasa mitmeid eeliseid. Selle rakenduse abil saate teha kiireid, turvalisi ja usaldusväärseid rahalisi tehinguid. Teil on võimalik muuta valuutasid väga soodsates tingimustes, mis muudab selle kasutamise eriti atraktiivseks. Lisaks võib Revoluti kasutamine toimuda otse oma nutitelefonist, mis tähendab, et te ei pea kulutama aega pangakontorisse minnes.

Kuidas Revoluti Kontot Avada?

Revoluti konto avamiseks peate lihtsalt alla laadima mobiilirakenduse App Store’is või Play Store’is ning järgima registreerimise juhendit. Seejärel peate veenduma, et teie konto on turvaline andes enda isikut tõendava dokumendi. Kui olete oma konto lõpetanud, saate valida maksevõimaluste vahel, sealhulgas pangatransferid ja krediit- või deebetkaart.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo