Kui palju maksab Netflix

Netflixi kasutamiseks on olemas mitmeid erinevaid pakette, mille hinnad vastavad erinevate nõudmistele ja vajadustele. Kõige odavam pakett koosneb ühest kasutatavast profiilist, mis lubab teil samaaegselt vaadata ühte ülekannet. See pakett maksab 7,99 eurot kuus. Samuti on kallim pakett koos kahe kasutajaprofiiliga, mis võimaldab teil vaadata kahte ülekannet samaaegselt. See pakett maksab 11,99 eurot kuus.

Netflix on populaarne streaming-teenus, mis on tuntud kõige üle maailma. See pakub suurt valikut filmide ja sarjade ja seetõttu on paljudel kasutajatel huvi uurida, kui palju maksab Netflix. See artikkel annab lühikese ülevaate Netflixi hinnakirjast ja kõige tähtsamate punktide kohta, mida tuleks arvestada, kui otsustate Netflixi paketti valida.

Vaata Amazon Prime’i filme ja sarju 30 päeva jooksul TASUTA!

Netflixil ei ole tasuta prooviperioodi, seega soovitame teil proovida Amazon Prime’i 30 päeva tasuta. See on ka peaaegu 2 korda odavam kui Netflix ja seal on suurepäraseid filme ja sarju.

Netflixi hind

Netflixi hind sõltub paketist, mille olete valinud. Netflixi baaspaketi maksumus on 7,99 eurot kuus. See sisaldab vaid ühte ekraani vaatamist üheaegselt. Kui soovite korraga kahte ekraani vaadata, on teil võimalus lisada “Standard” paketi (9,99 eurot kuus) või “Premium” paketi (11,99 eurot kuus). Kõik paketid sisaldavad sama sisu, välja arvatud “Premium” paketi, millel on võimalus korraga 4 ekraani vaadata.

Screenshot 2023 07 29 at 18.38.14

Netflixi teenuste hinnakirja ülevaade

Kõik Netflixi paketid pakuvad kasutajatele sama sisu. See sisaldab suurt valikut filmidest ja sarjadest, sealhulgas originaal- ja live-sarju. Samuti on palju miniseeriat ja dokumentaalfilme. Netflixi pakettide eeliseks on see, et need sisaldavad tasuta algpaketti ja see on teie jaoks saadaval kogu maailmas.

Netflixi paketti valimine

Kui otsustate, millist Netflixi paketti valida, peaksite kaaluma, kui palju inimesi kasutab seda seadet. Kui teie pere või sõpruskond kavatsevad seda korraga kasutada, võiksite kaaluda “Standard” või “Premium” paketi. Samuti tasub teada, et teil on võimalus teenust igal ajal tühistada, kui seda enam vajate.

Netflixi eelised

Netflixil on palju eeliseid võrreldes teiste streaming-teenustega. See pakub suurt valikut sisu ja see on kasutajatele üle kogu maailma saadaval. Samuti on see hinnakulud madalad ja võimaldab kasutajatel valida erinevaid pakette. Kui otsustate Netflixi paketi valida, on teil tasuta katseliin ja see võimaldab teil teenust hinnata, enne kui otsustate selle ostmiseks.

Kui palju maksab Netflix
Kui palju maksab Netflix

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo