Kui palju maksavad breketid

Breketid on kiire ja tõhus viis enda hambaid parandada. Need on kättesaadavad erinevates stiilides ja hindades, mistõttu on oluline teada, millised omadused ja hinnad neil on.

Breketite Tüübid

Breketite valik sõltub hambaravi konkreetsest eesmärgist. Nad võivad olla nähtamatud, metallist või safiirist. Kõige populaarsemateks breketite tüüpideks on metall ja safiir. Need on vastupidavad ja neid saab kiiresti eemaldada ning neil on vähe vastunäidustusi.

Breketite Hinnad

Breketite hind sõltub paljudest teguritest, sealhulgas materjalist, mis neid valmistab, ja hambaravi eesmärgist. Breketite hinnad võivad olla vahemikus 300-1 500 eurot. Breketite hinnad sõltuvad ka hambaravi konkreetsest eesmärgist ja sellest, kas neid paigaldab üld- või eriharst.

Breketite Valimine

Enne breketite valimist tuleb arstiga konsulteerida ja mõista, millist tüüpi breketid sobivad kõige paremini. Selline arutelu võib hõlmata ka breketite välimust, nende paigaldamise kestust ja muid omadusi.

Breketite Paigaldamine

Breketite paigaldamiseks vajab arst kindlat tehnikat. See protsess võib võtta 1 kuni 3 tundi. Uuringu läbimiseks ja breketite paigaldamiseks tuleks arsti juures käia mitu korda.

Kui teil on vaja parandada oma hambaid, on breketid hea valik. Need on kättesaadavad erinevates stiilides ja hindades ning nende paigaldamiseks peab arst kasutama spetsiaalseid tehnikaid. Enne breketite valimist tuleb arutada arstiga läbi konkreetne hambaravi eesmärk, et saaksite valida kõige sobivama breketite tüübi.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo