Kuidas kirjutada arutlust

Arutlused on populaarsed otsuste tegemiseks ja ideede arutamiseks ning nende kirjutamine on oluline osa väitekirjade või eelretsenseeritud uurimuste kirjutamisel. Kuigi arutluse kirjutamine on üsna keeruline, on siin mõned põhimõtted, mis aitavad teil luua efektiivse ja silmapaistva arutluse.

Arutluse Kirjutamise Põhimõtted

Enne arutluse kirjutamist on oluline mõista, mida arutlus üritab ajendada. Siis on oluline kasutada põhjalikku uurimust ja tõendeid selleks, et toetada arutluse jaotust ja argumente. Samuti on oluline kasutada õigeid stiile ja keelekonstruktsioone, et hoida arutlus värskena ja lugejat huvitatud.

Arutluse Eesmärk ja Struktuur

Enne arutluse kirjutamist peate seadma eesmärgi. See aitab teil määratleda argumentide jaotuse ja selgitada, milleks on vaja arutlust. Arutluseks kuluv aeg ja maht sõltuvad eesmärgist ja selleks, et hoida arutlus korras ja kohane, on oluline luua efektiivne struktuur.

Arutluse Sissejuhatuse Koostamine

Enne sissejuhatuse kirjutamist on oluline teha põhjalik uurimine. Sellel peab olema ülevaade teemast, mille arutlus katab, ja mis lugejat huvitab. See aitab teil luua konteksti ja selgitada arutluse saate. Sissejuhatuse peamine eesmärk on anda ülevaade arutluse eesmärgist ja argumentidest.

Arutluse Vajalikud Juhendid ja Näpunäited

Kui olete seadnud eesmärgi ja koostanud sissejuhatuse, on oluline järgida argumentide jaotust ja selgitada, miks need asjad on arutluse jaoks olulised. Et hoida arutlust värskena, on oluline kasutada kergesti mõistetavaid sõnu ja vältida ülemäärast slängi ja jargonit. Samuti on oluline kontrollida süntaksi ja grammatikat, et vältida arutluse silmnähtavaid vigu.

Arutluse kirjutamine on pikk ja põhjalik protsess, mis nõuab põhjalikku uurimist ja efektiivset struktuuri. Kuid kui järgite neid põhimõtteid ja näpunäiteid, saate luua silmapaistva arutluse, mis aitab teil oma eesmärke saavutada.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo