Kuidas teha mobiil id

Mobiil ID on võimalus kiiresti ja turvaliselt autentida oma isikut veebipõhiseks tegevuseks. See on loodud liikmesriikide ja nende asutuste jaoks, kes vajavad täiendavat turvalisust ja usaldust. Mobiil ID võimaldab kasutajatel identifitseerida end turvaliselt ja kindlustada autentimiseks vajalikku info. See artikkel ütleb teile, mis on mobiil ID, kuidas saada mobiil ID ja selle eelised.

Mobiil ID nõuded

Mobiil ID-d saavad taotleda kõik Eesti Vabariigi kodanikud, kes on jõudnud vähemalt 16-aastaseks. Inimesed, kellel on juba olemas sõidukirja nr, võivad mobiil ID-taotluse esitada Otepää maavalitsuse teeninduspunktis. Et taotlusele mõeldud dokumente esitada, on vaja järgmist:

  • Isikut tõendav dokument;
  • Sõidukirja nr;
  • Teadmised mobiil ID-ga seotud eeskirjadest;
  • Mobiiltelefon, millega saab ühendust võtta.

Kuidas saada mobiil ID

Mobiil ID-d saab taotleda Otepää maavalitsuse teeninduspunktis. Taotlejal tuleb esitada taotlus, millele on manustatud tõendavad dokumendid. Soovijad peavad esitama dokumendid ning läbima lühikese testi mobiil ID-ga seotud eeskirjade kohta. Seejärel saab küsida mobiil ID koodi ja taotleja peab sisestama selle internetis.

Mobiil ID eelised

Mobiil ID-d peetakse usaldusväärseks autentimismeetodiks, sest see tagab kasutajate isikuandmete turvalisuse. Mobiil ID võimaldab kasutajal hõlpsalt oma isikut tuvastada ja varustab neid autentimiseks vajaliku turvalisuse ja usaldusega. Mobiil ID võimaldab kasutajatel autentida oma isikut veebipõhise tegevuse jaoks, näiteks e-poodides kauplemiseks või e-dokumentide allkirjastamiseks.

Mobiil ID on turvaline ja usaldusväärne autentimismeetod, mida kasutatakse Eesti Vabariigi kodanike isikutuvastamiseks veebipõhise tegevuse jaoks. Selle saamiseks peab inimene esitama tõendavad dokumendid ja läbima lühikese testi mobiil ID-ga seotud eeskirjadest. Mobiil ID võimaldab kasutajatel hõlpsalt ja turvaliselt tuvastada oma isik.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo