Kuidas tellida bolt takso

Bolt takso on viimase paari aasta jooksul Eestisse jõudnud takso teenuse pakkuja, millega saab ühendust võtta ja takso tellida nutiseadme abil. Loe edasi, et õppida, kuidas Bolt takso kasutamiseks vajalikud sammud ära teha!

Mis on bolt takso?

Bolt takso on Eestis tegutsev takso teenuse pakkuja, mis võimaldab kasutajatel tellida takso nutiseadmest. Selleks on vaja alla laadida Bolt-rakendus kas nutiseadmes olevast rakenduste poest või külastades Bolt-rakenduse veebisaiti. Seejärel saab kasutaja tellida takso, mis viib talle soovitud sihtkohta.

Kuidas tellida bolt takso?

Bolt takso tellimiseks on vaja alla laadida Bolt-rakendus ja registreeruda kasutajaks. Pärast konto loomist saab kasutaja tellida takso, määrates sõidu alguspunkti ja sihtkoha. Siis näeb ta, mitu takso sellele sihtkohale ootab ja saab oma sõidu selle juuresoleval kaardil jälgida. Kui soovitud takso on leitud, vajutab kasutaja selle juuresoleval "telli" nupul.

Miks tellida bolt takso?

Bolt takso pakub kasutajatele mitmeid eeliseid. See võimaldab kasutajatel takso tellida mugava ja lihtne, ilma et peaksid järjekorras seisma. Lisaks näeb kasutaja kaardil, kuidas takso tema juurde liigub. See annab kasutajale võimaluse teha samme, et saada soovitud sihtkohta kergemini ja kiiremini. Bolt takso pakub ka võimalust maksta sõidu eest sularahas või pangakaardi abil.

Teie ohutus ja mugavus on meie eesmärk

Bolt taksol on kõrged ohutusstandardid ja me püüame välja anda ainult kogenud ja usaldusväärseid juhtide taksoid. Kõik meie taksojuhtidel on luba töötada taksoga ja neil on kutsekirjad. Meie taksojuhtide kohta saab kasutaja eelnevalt teavet, sealhulgas fotod, auto number ja nime. Bolt takso pakub kasutajatele ka palju mugavust, nagu näiteks võimalus maksta sõidu eest sularahas või pangakaardiga.

Bolt takso pakub kasutajatele suurepärast ja mugavat takso tellimise kogemust. Tellimiseks on vaja alla laadida Bolt-rakendus ja registreeruda kasutajaks. Pärast Bolt taksosõidu tellimist saab kasutaja oma sõidu liikumist jälgida kaardil. Meie eesmärk on kasutajate ohutus ja mugavus.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo