Kuidas teha smart id

Smart ID on turvaline ja mugav sertifitseerimisteenus, mis võimaldab teil veebis autentida ja allkirjastada dokumente. See ei nõua koodi sisestamist, mis teeb selle eriti turvaliseks ja võimaldab teil oma kontode ja dokumentidega kiiresti ja krüpteeritult ühendust võtta.

Mis on Smart ID?

Smart ID on krüptograafiline autentimise ja allkirjastamise teenus, mis aitab sertifitseerida dokumente turvaliselt. See sisaldab oma kasutajanime ja isikukoodi, nii et teil ei ole vaja sisestada autentimiseks koodi. Smart ID-ga saab hankida ka autentimise ja allkirjastamise pädevust ID-kaardi ja Mobiil-ID-ga võrreldavatel tasemetel.

Kuidas Smart ID-d luua?

Smart ID-d on lihtne luua, kasutades oma ID-kaardi, Mobiil-ID või Sertifitseerimiskeskuse (SK) isikut tuvastava teenuse sertifikaati. Uue Smart ID loomiseks peate lihtsalt alla laadima Smart ID-rakenduse ja järgima ekraanil kuvatavaid juhiseid. Peale sertifikaadi valimist peate lihtsalt sisestama oma kasutajanime ja isikukoodi, et oma sertifikaat oma seadmesse lukustada.

Smart ID kasutamise eelised

Smart ID eeliseid on palju, alates kiirest autentimisest ja allkirjastamisest kuni turvalise krüpteerimiseni. Smart ID-ga sisse logimise asemel peate lihtsalt sisestama oma kasutajanime ja isikukoodi, mis võimaldab teil oma kontole kiiresti ja turvaliselt siseneda. Lisaks on Smart ID-ga autentimine ja allkirjastamine äärmiselt mugav, kuna see ei nõua koodi sisestamist.

Kuidas Smart ID-ga maksta?

Smart ID-ga maksmine on väga lihtne ja lihtsam kui enamiku muude makseviisidega. Teil on vaja vaid oma Smart ID kasutajanime ja isikukoodi sisestada, et oma kontole kiiresti siseneda. Pärast seda saate valida soovitud maksevõimaluse ja teha makse otse oma kontolt.

Smart ID võimaldab teil veebis autentida ja allkirjastada dokumente turvaliselt ja mugavalt. See ei nõua koodi sisestamist, mis võimaldab teil kontod ja dokumendid kiiresti ja krüpteeritult ühendada. Smart ID-ga maksmine on lihtne ja kiire, mis teeb selle eriti atraktiivseks.

Meil on hea meel kuulda teie mõtteid

Jäta vastus

Parimad Hinnad
Logo