Denver TIQ-70394

111.00 

[content-egg-block template=custom/all_merchant_widget]
SKU: 5706751060458 Kategooria:
[content-egg-block template=price_comparison]

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Denver TIQ-70394 on tahvelarvuti, mis on loodud selleks, et pakkuda kasutajatele võimalust nautida kõrgtasemel funktsionaalsust ja mugavust taskukohase hinnaga. Sellel tahvelarvutil on 7-tolline ekraan, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ning võimaldab mugavalt kasutada nii veebilehti kui ka rakendusi.

Tahvelarvuti omab Android 9.0 operatsioonisüsteemi, mis võimaldab kasutajatel alla laadida ja kasutada erinevaid rakendusi ning tagab kiire ja tõhusa toimimise. Seadmel on ka kahe tuumaline protsessor, mis tagab sujuva ja mõnusa kasutuskogemuse.

Denver TIQ-70394 tahvelarvutil on ka 16 GB sisemälu, mis võimaldab kasutajatel salvestada suure hulga rakendusi, fotosid ja videosid. Kui sisemälu peaks täis saama, saab seda suurendada kuni 64 GB ulatuses, kasutades MicroSD mälukaarti.

Tahvelarvutil on ka kaamera, mis võimaldab jäädvustada erinevaid hetki ja teha ka videokõnesid. Akulaadimisega saab seade hakkama kuni 5 tunniga, mis annab piisavalt aega kasutamiseks ilma pideva laadimiseta.

Denver TIQ-70394 tahvelarvuti eelisteks on selle taskukohane hind, hea pildikvaliteet ja mugavus ning piisav salvestusruum. Puudusteks võib nimetada selle tagasihoidlikku jõudlust ning väheseid lisafunktsioone võrreldes kallimate tahvelarvutitega. Siiski on see ideaalne valik neile, kes soovivad taskukohase hinnaga saada kvaliteetse ja mugava tahvelarvuti.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Denver TIQ-70394”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Denver TIQ-70394
Denver TIQ-70394

111.00 

Parimad Hinnad
Logo