Denver TAQ-70333

69.99 

[content-egg-block template=custom/all_merchant_widget]
SKU: 5706751042492 Kategooria:
[content-egg-block template=price_comparison]

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Denver TAQ-70333 on taskukohane tahvelarvuti, mis sobib ideaalselt inimestele, kes soovivad nautida internetis surfamist, sotsiaalmeediat, e-kirjade lugemist ja mänge mängida, ilma et peaksid kulutama rohkem kui vaja. Selle tahvelarvuti ekraani suurus on 7 tolli ja eraldusvõime on 1024 x 600 pikslit, mis tagab hea kvaliteedi meedia tarbimiseks.

Tahvelarvuti töötab Android 8.1 operatsioonisüsteemiga, millel on kõik tavalised rakendused ja funktsioonid. Seadme jõudlus on piisav, et hakkama saada enamiku rakendustega, kuid see ei pruugi olla piisav, kui te soovite kasutada raskemaid rakendusi või mänge.

Tahvelarvutil on 1 GB RAM-i ja 16 GB sisemälu, mida saab laiendada microSD-kaardi abil kuni 32 GB. See võimaldab teil salvestada hulgaliselt fotosid ja muusikat ning ka väiksemaid faile.

Tahvelarvutil on 2500 mAh aku, mis suudab pakkuda umbes 4-5 tundi aku eluiga, mida saab pikendada sõltuvalt seadme kasutamisest. See võib olla piisav, kui kasutate tahvelarvutit vaid mõneks tunniks päevas, kuid kui kasutate seda tihedamini, peate olema valmis seda sagedamini laadima.

Tahvelarvuti suurim eelis on selle hind, mis muudab selle taskukohaseks võimaluseks nii lastele kui ka täiskasvanutele, kes soovivad lihtsalt pääseda internetiühendusele. Samas, sellel tahvelarvutil on ka mõned puudused, sealhulgas keskmine jõudlus, piiratud salvestusruum ja lühike aku tööiga.

Kokkuvõttes, Denver TAQ-70333 on sobiv valik kui soovite soodsat tahvelarvutit, mida kasutada lihtsamate ülesannete jaoks ning mis suudab pakkuda piisavalt kvaliteetset ekraani meedia tarbimiseks. Kui soovite aga rohkem jõudlust ja pikemat aku tööiga, tasub kaaluda kallimaid võimalusi.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Denver TAQ-70333”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Denver TAQ-70333
Denver TAQ-70333

69.99 

Parimad Hinnad
Logo