Denver LWT-10510

10.99 

[content-egg-block template=custom/all_merchant_widget]
SKU: 5706751062759 Kategooria:
[content-egg-block template=price_comparison]

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Denver LWT-10510 on tahvelarvuti, mis on mõeldud internetis surfamiseks, filmide vaatamiseks, sotsiaalmeedia kasutamiseks, mängude mängimiseks ja muudeks tegevusteks. See tahvelarvuti on varustatud Android operatsioonisüsteemiga versiooniga 9.0, mis tähendab, et sellel on väga palju rakendusi, mida saab alla laadida Google Play poest.

Selle tahvelarvuti ekraani suurus on 10,1 tolli ja eraldusvõime on 1280 x 800 pikslit, mis tagab selge pildi ning mugava kasutamiskogemuse. Tahvelarvuti on varustatud neljatuumalise protsessoriga, mille kiirus on 1,3 GHz, 2 GB RAM-i ja 32 GB sisemälu, mis võimaldab sellel kiiresti töötada ning salvestada palju fotosid, videoid ja muid faile. Lisaks on võimalik sisemälu laiendada kuni 128 GB välise MicroSD kaardiga.

Selle tahvelarvuti tagaküljel on 2,0 MP kaamera ja esiküljel 0,3 MP kaamera, millega saab teha videokõnesid või selfisid. Tahvelarvutil on ka WIFI, Bluetooth ja USB ühendus, mis võimaldab andmeid kiiresti edastada.

Selle tahvelarvuti aku maht on 5000 mAh, mis võimaldab kasutajal seda kasutada kuni 6 tundi järjest. See on piisavalt pikk aeg, et vaadata filme, mängida mänge või surfata internetis ilma, et peaksite muretsema aku tühjenemise pärast. Tahvelarvuti kaalub ainult 506 grammi, nii et see on kerge ja mugav kaasas kanda.

Denver LWT-10510 tahvelarvuti eelised on selle kiire protsessor, suur sisemälu ja võimalus see laiendada välise MicroSD kaardiga. Lisaks on see varustatud Android operatsioonisüsteemiga, mis võimaldab kasutajal alla laadida palju rakendusi, filme, muusikat ja mänge. Puudusteks võib olla selle kaamera resolutsioon, mis võib olla liiga madal, kui soovite teha kvaliteetseid fotosid või videoid. Samuti võib aku kestvus olla lühem, kui kasutate tahvelarvutit pidevalt intensiivsete rakenduste jaoks.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Denver LWT-10510”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Denver LWT-10510
Denver LWT-10510

10.99 

Parimad Hinnad
Logo