Fujifilm Instax Mini Link 2

115.75 

[content-egg-block template=custom/all_merchant_widget]
SKU: 4547410421187 Kategooria:
[content-egg-block template=price_comparison]

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Fujifilm Instax Mini Link 2 on kaasaskantav printer, mis võimaldab teil printida kvaliteetseid fotosid otse oma nutitelefonist. Sellel on WiFi-ühendus, mis võimaldab draadita ühendust teie seadme ja printeri vahel ning võimaldab teil valida ja printida fotosid otse oma telefoni galeriist või sotsiaalmeedia kontodelt.

Printeril on ka mitu sisseehitatud funktsiooni, sealhulgas muusikaüksus, mille abil saate muusikat mängida ja printimist sünkroniseerida oma lemmiklauludele. Samuti on sellel funktsioon nimega “Ühendus”, mis võimaldab teil ühendada mitu Instax Mini Link 2 printerit ja printida korraga mitu koopiat.

Fujifilm Instax Mini Link 2 printeri hind on võrreldes teiste printeritega taskukohane. See on suurepärane valik neile, kes soovivad trükkida kvaliteetseid fotosid, kuid ei soovi kulutada palju raha.

Selle printeri eelised on kaasaskantavus, WiFi-ühendus, mitmed sisseehitatud funktsioonid ja taskukohane hind. Puudustest võib mainida, et see printer suudab trükkida ainult ühe suurusega fotosid ning see võib olla natuke aeglasem kui mõned teised printerid turul. Samuti on selle foto kvaliteet võrreldes teiste printeritega veidi madalam, kuna see kasutab Zink-tehnoloogiat, mitte tindiprintimist.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Fujifilm Instax Mini Link 2”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Fujifilm Instax Mini Link 2
Fujifilm Instax Mini Link 2

115.75 

Parimad Hinnad
Logo