WACOM Intuos Basic Pen S

73.00 

Viimati uuendatud 08/03/2023 15:18
SKU: 4949268621335 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

WACOM Intuos Basic Pen S on multifunktsionaalne tahvelarvuti, mis sobib suurepäraselt joonistamiseks, disainimiseks ning foto- ja videotöötluseks. Selle omadused võimaldavad kasutajal täpselt navigeerida ja juhtida erinevaid tarkvarasid ja rakendusi.

Tahvelarvuti on varustatud ergonoomilise puutepliiatsiga, mis jätab sujuva ja täpse jälje. Saate joonistada, kirjutada ja navigeerida selle abil hõlpsasti. WACOM Intuos Basic Pen S-l on kogupindala 152 x 95 mm, mis on piisavalt suur, et saaksite luua keerulisi projekte ilma ebamugavustundeta.

Selle tahvelarvuti autonoomia on suurepärane. Sellel on USB-ühendus, mis tagab kiire ja stabiilse andmeedastuse. See on loodud kestma aastaid, mistõttu on see suurepärane investeering.

WACOM Intuos Basic Pen S-l on ka oma eelised ja puudused. Üheks selle eeliseks on see, et see on väga lihtne kasutada, seda saab hõlpsasti ühendada arvutiga ja see sobib suurepäraselt kunstnikele, fotograafidele ning videotehnika spetsialistidele. Selle puuduseks võib olla see, et see pole ideaalne suurte projektide jaoks, kuna selle ekraan on suhteliselt väike.

Kokkuvõttes on WACOM Intuos Basic Pen S suurepärane valik nii edasijõudnud kui ka algajatele kasutajatele, kes soovivad oma loomingulisust väljendada. Sellel on hea funktsionaalsus, see on lihtne kasutada ja selle hind on ka suhteliselt taskukohane.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “WACOM Intuos Basic Pen S”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

WACOM Intuos Basic Pen S
WACOM Intuos Basic Pen S

73.00 

Parimad Hinnad
Logo