Wacom Intuos Pro Paper M

405.60 

Viimati uuendatud 08/03/2023 15:18
SKU: 4949268620031 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Wacom Intuos Pro Paper M on tõeliselt multifunktsionaalne tahvelarvuti, mis võimaldab kunstnikel, graafikutel ja disaineritel oma loovust täielikult vabastada. Sellel on võime joonistada ja kirjutada reaalajas, samuti skannida füüsilisi jooniseid ja salvestada need digitaalsete failidena.

Tahvelarvutil on suurepärane funktsionaalsus, sest see pakub palju erinevaid tundlikkuse tasemeid, mis võimaldavad kasutajal luua erineva stiili ja tekstuuriga jooniseid. Sellel on ka programmable ExpressKeys, mis võimaldavad kasutajal kiiresti ja mugavalt ligipääsu oma lemmik programmidele ja tööriistadele.

Wacom Intuos Pro Paper M on autonoomne, mis tähendab, et see võib töötada akudeta. Sellel on kaasas spetsiaalne pliiats, millel on erinevad otsikud, et saaksite oma jooniste ja kritselduste jaoks valida soovitud stiili.

Selle tahvelarvuti suurim eelis on kindlasti selle võime salvestada füüsilisi jooniseid ja konverteerida need digitaalseteks failideks. See võimaldab kasutajatel kohandada oma töövoogu ning luua traditsioonilise ja digitaalse kunsti segu.

Siiski on ka mõned puudused, näiteks selle kõrge hind. Samuti võib selle kohandamine võtta aega, et leida õige tundlikkuse ja funktsionaalsuse taseme, mis sobib teie loometööga.

Kokkuvõtteks, Wacom Intuos Pro Paper M on suurepärane valik professionaalsetele kunstnikele ja disaineritele, kes otsivad kombineeritud töövoo lahendust, mis ühendab traditsioonilise ja digitaalse kunsti. Samuti võib see olla suurepärane valik neile, kes soovivad salvestada oma füüsilisi jooniseid ja muuta need digitaalseks.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Wacom Intuos Pro Paper M”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Wacom Intuos Pro Paper M
Wacom Intuos Pro Paper M

405.60 

Parimad Hinnad
Logo