Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio

169.00 

Viimati uuendatud 08/03/2023 15:18
SKU: 4949268621465 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio on kõrgtehnoloogiline tahvelarvuti, mis on mõeldud loomingulisele tööle, joonistamisele ja graafikale. Sellel on lai ja tundlik puuteekraan, mis võimaldab täpset ja intuitiivset käe liigutust. Tahvelarvuti on varustatud spetsiaalse pliiatsiga, mis tagab kõrge tundlikkuse ja täpsuse ning võimaldab vastavalt vajadusele valida erinevaid joone paksusi ja stiile.

Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio on väga funktsionaalne tahvelarvuti. See võimaldab kasutajal luua professionaalseid kunstitöid, kujundada graafikat ja disainida. Tahvelarvuti on ka varustatud erinevate tarkvarade ja programmidega, mis aitavad kasutajatel oma loomingulist potentsiaali täielikult ära kasutada.

Tahvelarvuti autonoomsus on väga hea, kuna see ei vaja eraldi toiteallikat ja töötab tavalise USB-ühenduse kaudu. Tahvelarvuti on ka väga lihtne kasutada ja seda saab hõlpsasti ühildada erinevate seadmetega.

Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio suurim eelis on selle valmistamise kvaliteet, pikk kasutusiga ja kõrge funktsionaalsus. Tahvelarvuti on varustatud kaasaegse tarkvaraga ja võimaldab kasutajal teha suurepäraseid töid. Kuid sellel on ka mõned puudused, nagu kõrge hind ja võrreldes mõne teise tahvelarvutiga, võib see olla veidi raskem ja mahukam.

Kokkuvõttes on Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio suurepärane valik kõigile, kes otsivad kõrge kvaliteediga ja professionaalset tahvelarvutit. Sellel on suurepärane funktsionaalsus ja autonoomsus, kuid kõrgema hinna ja kaalu tõttu ei pruugi see olla kõigile kasutajatele sobiv.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio
Wacom Intuos Comfort Plus PB M Pistachio

169.00 

Parimad Hinnad
Logo