Wacom Cintiq 22

977.20 

Viimati uuendatud 08/03/2023 15:18
SKU: 4949268622387 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Wacom Cintiq 22 on tahvelarvuti, millel on 21,5-tolline ekraan, mis võimaldab kasutajal joonistada ja kirjutada otse ekraanile. See sobib ideaalselt graafikutele, fotograafidele ja disaineritele, kes vajavad täpset joonestamis- ja värvimisvõimalust.

Selle tahvelarvuti funktsionaalsus on täiustatud tänu Wacom Pro Pen 2 pliiatsile, mis tuvastab 8192 erinevat surveastet. See võimaldab kasutajal joonistada peenemaid jooni ja saavutada paremat kontrolli.

Wacom Cintiq 22 autonoomia on üsna hea, kuna see töötab ilma välise toiteallikata, kui see on ühendatud arvutiga USB kaudu. Kuid see võib olla koormav, kui kasutaja soovib kasutada seda väljaspool oma töölaua.

Selle tahvelarvuti eelised hõlmavad täpset joonestamist ja värvimist, tänu suurele ekraanile ning pliiatsi täpsele tuvastamisele. Lisaks on sellel mitmeid funktsioone, mis võimaldavad kasutajal kohandada nuppu ja kiirklahve vastavalt oma vajadustele.

Puuduste hulka kuulub selle kõrgem hind võrreldes teiste tahvelarvutitega. Lisaks on see üsna raske ja seda ei ole lihtne kaasas kanda. Samuti on see tahvelarvuti ühilduv vaid teatud arvutitega, seega tuleb kontrollida selle ühilduvust enne ostmist.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Wacom Cintiq 22”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Wacom Cintiq 22
Wacom Cintiq 22

977.20 

Parimad Hinnad
Logo