Gigabyte G5

829.00 

Viimati uuendatud 02/03/2023 21:06
SKU: 4719331814526 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Gigabyte G5 on võimas ja stiilne sülearvuti, millel on palju võimalusi teie igapäevaste arvutitööde hõlpsamaks muutmiseks. Sellel on 15,6-tolline FHD IPS-ekraan, millel on erksad värvid ja terav pilt, mis muudab selle ideaalseks valikuks videote vaatamiseks või mängude mängimiseks.

Sülearvutil on 10. põlvkonna Intel Core i7 protsessor, mis tagab kiire ja tõhusa jõudluse. Sellel on ka NVIDIA GeForce RTX 3060 graafikakaart, mis võimaldab teil mängida kõige uuemaid mänge kõrgeima kvaliteediga.

G5-l on kiire SSD-ketas koos 16 GB mäluga, mis tagab kiire juurdepääsu oma failidele ja rakendustele. Sellel on ka tagantvalgustusega RGB-klaviatuur, mis muudab selle kasutamise mugavaks ka pimedas.

Sülearvuti aku kestab kuni 7 tundi tavapärase kasutamise korral, mis muudab selle ideaalseks valikuks nii kodu- kui ka töökasutuseks. Sellegipoolest on selle aku eluiga võrreldes teiste sarnaste mudelitega keskmine.

Gigabyte G5 suureks eeliseks on selle jõudlus ja sobivus mängijatele ja professionaalidele. See on ka suurepärane valik nende jaoks, kes soovivad võimsat sülearvutit, mis ei ole ülemäära kallis. Siiski võib selle sülearvuti üks puudus olla see, et see on pisut raskem kui teised sarnased mudelid.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Gigabyte G5”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Gigabyte G5

829.00 

Parimad Hinnad
Logo