Dell XPS 13 Plus

1 610.00 

Viimati uuendatud 02/03/2023 21:06
SKU: 2000001232002 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Dell XPS 13 Plus on üks parimaid sülearvuteid turul, mis pakub muljetavaldavat jõudlust ja suurepärast kvaliteeti. See sülearvuti on varustatud 11. põlvkonna Inteli Core i7 protsessoriga, mis tagab sujuva ja kiire töö. Töökindlust ja kiirust täiendavad 16 GB RAM ja 512 GB SSD.

Dell XPS 13 Plusil on 13-tolline Full HD ekraan, mis pakub suurepärast pildikvaliteeti ning erinevatest vaatenurkadest ka väga head vaadatavust. See sülearvuti on väga kerge ja kaasaskantav, mis muudab selle heaks kaaslaseks nii tööl kui kodus.

Selle sülearvuti aku kestab ligikaudu 12 tundi, mis tähendab, et saate töötada terve päeva ilma laadimiseta. See on suurepärane omadus inimestele, kes reisivad palju või vajavad pikka aega töötamist ilma laadijata.

Dell XPS 13 Plusi suurimaks eeliseks on kindlasti selle jõudlus ja kvaliteet. See on võimeline hakkama saama isegi kõige raskemate tööülesannetega ning pakub samal ajal sujuvat töökogemust. Lisaks on sellel suurepärane aku kestvus, mis muudab selle ideaalseks kaaslaseks reisimisel või pikematel tööpäevadel.

Kuid nagu igal tootel, on ka Dell XPS 13 Plusil oma puudused. Üheks suurimaks puuduseks on selle kõrge hind. See on üks kallimaid sülearvuteid turul, mis muudab selle valiku inimestele, kes soovivad parimat kvaliteeti.

Kokkuvõttes on Dell XPS 13 Plus üks parimaid sülearvuteid turul, mis pakub muljetavaldavat jõudlust, kvaliteeti ja suurepärast aku kestvust. Selle kõrge hind on küll miinus, kuid kui otsite parimat, siis on see kindlasti üks parimaid valikuid.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Dell XPS 13 Plus”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Dell XPS 13 Plus
Dell XPS 13 Plus

1 610.00 

Parimad Hinnad
Logo