Acer Chromebook

214.00 

Viimati uuendatud 02/03/2023 21:06
SKU: 4710180926118 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Acer Chromebook on kerge ja õhuke sülearvuti, mis on varustatud Chrome’i operatsioonisüsteemiga. Sülearvuti ekraan on 14 tolli suur ning Full HD resolutsiooniga. Arvutil on kaheksatuumaline protsessor ja 4 GB RAM-i. Lisaks sellele on sülearvuti varustatud 32 GB sisemise salvestusruumiga.

Acer Chromebookil on ka pikem akukestvus võrreldes paljude teiste sülearvutitega – kuni 12 tundi ühe laadimisega. Sülearvuti kaalub vaid 1,5 kg, mis muudab selle kergeks ja mugavaks kaasaskandmiseks.

Selle sülearvuti üks peamisi eeliseid on operatsioonisüsteem – Chrome OS on lihtne ja kasutajasõbralik. Samuti on arvuti kaasaegne välimus ja hea kvaliteediga ekraan.

Aga nagu iga seadme puhul, on ka Acer Chromebookil mõned puudused. Üheks neist on piiratud sisemine salvestusruum – 32 GB pole palju, seega võib teil olla vaja lisada väliseid andmekandjaid. Chrome’i operatsioonisüsteem ei pruugi olla sobiv kõigile, kes soovivad kasutada spetsiifilisi programme või mänge.

Kokkuvõttes on Acer Chromebook hea valik nende jaoks, kes otsivad kergekaalulist ja taskukohast sülearvutit e-posti, veebibrauseri ja sarnaste ülesannete jaoks. Operatsioonisüsteem on lihtne ja kasutajasõbralik, kuid 32 GB salvestusruum võib olla piiratud.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Acer Chromebook”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Acer Chromebook
Acer Chromebook

214.00 

Parimad Hinnad
Logo