LG Gram 14

SKU: 8806091004819 Kategooria:

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

LG Gram 14 on kerge (ainult 995 grammi) ja kompaktne sülearvuti, mis sobib ideaalselt kaasa võtmiseks. Sellel on 14-tolline IPS ekraan, mis pakub suurepärast vaatenurka ja erksaid värve. LG Gram 14’l on 10. põlvkonna Intel Core i5 protsessor ja 8 GB RAM-i, mis tagavad sujuva jõudluse ja kiire laadimisaja.

Sellel sülearvutil on muljetavaldav aku tööiga – kuni 18,5 tundi – mis võimaldab teil töötada terve päeva ilma laadimiseta. Lisaks on LG Gram 14-l tippkiirusel Wi-Fi 6 ning sellel on mitu portaali, sealhulgas HDMI, USB-C ja USB 3.0.

LG Gram 14 eeliseks on kindlasti kaasaegne disain ja kerge kaal, mis muudavad selle ideaalseks valikuks reisijatele ja ärimeestele. Samuti on sellel suurepärane aku tööiga. Siiski võib sellel sülearvutil olla mõningaid puudusi, nagu piiratud võimsus mõnele kasutajale, kes vajavad rohkem jõudlust.

Kokkuvõttes võib öelda, et LG Gram 14 on suurepärane valik neile, kes otsivad kergekaalulist ja kaasaskantavat sülearvutit, mis pakub head jõudlust ja pika aku tööiga.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “LG Gram 14”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Parimad Hinnad
Logo