MSI Raider GE77 HX

3 322.00 

Viimati uuendatud 02/03/2023 21:06
SKU: 4719072972226 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

MSI Raider GE77 HX on tugev ja võimas sülearvuti, mis sobib ideaalselt nii mängimiseks kui ka töö tegemiseks. Arvutil on suur 17,3-tolline ekraan, mis tagab laia vaatenurga ning kõrge eraldusvõimega pildi. Arvuti sisemuses on ülitugev protsessor ja graafikakaart, mis võimaldavad sujuvat mängimist ning kiiret töötamist ka raskemate programmidega.

MSI Raider GE77 HX’l on suur aku, mis tagab kuni 8,5 tundi tööaega. Samuti on arvutil kiire laadimisvõimalus, mis võimaldab seda kiiresti kasutusele võtta.

Arvuti suurimaks eeliseks on selle võimas sisu ja suur ekraan, mis võimaldavad sujuvat mängimist ja raskete programmide töötamist. Samuti on arvutil mitmeid erinevaid ühendusvõimalusi ning mugav klaviatuur.

Siiski on selleks arvutiks ka mõned puudused. Esiteks on see suur ja raske, mistõttu pole seda alati lihtne kaasas kanda. Samuti on arvuti hind suhteliselt kõrge, mistõttu pole see kõigile taskukohane.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et MSI Raider GE77 HX on võimas ja kvaliteetne sülearvuti, mis sobib suurepäraselt nii mängimiseks kui ka töö tegemiseks. Selle suurimaks eeliseks on suur ekraan ning võimekas sisu, mis võimaldavad sujuvat tööd ning mängimist ka raskemate programmidega. Samas tuleb arvestada ka selle kaalu ja hinna kõrgust.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “MSI Raider GE77 HX”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

MSI Raider GE77 HX
MSI Raider GE77 HX

3 322.00 

Parimad Hinnad
Logo