Optoma EH416e

1 269.00 

Viimati uuendatud 01/07/2023 15:08
SKU: 5055387664784 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Optoma EH416e – Projektorite hindade võrdlus

Kas otsite parimat projektorit, mis vastaks teie vajadustele ja eelarvele? Optoma EH416e on just see, mida vajate! Meie veebisaidil võrdleme projektorite hindu ja pakume teile üksikasjalikku ülevaadet sellest suurepärasest tootest.

Peamised omadused:
– Erakordne pildikvaliteet: Optoma EH416e pakub uskumatult teravat ja selget pilti tänu selle Full HD 1080p resolutsioonile. Teie esitlused, filmid ja videod saavad täiesti uue taseme!
– Heledus ja kontrastsus: Selle projektori 4200 luumenit tagavad ereda ja elava kuvandi isegi valgusküllastes ruumides. Lisaks sellele on kontrastsussuhe 20 000:1, mis annab sügavad mustad toonid ja erksad värvid.
– Suur valik ühenduvusvõimalusi: Optoma EH416e toetab mitmeid ühenduvusvõimalusi nagu HDMI, VGA, USB ja audio sisendid. See võimaldab ühendada projektori erinevate seadmetega, nagu sülearvutid, mängukonsoolid ja palju muud.

Eelised:
– Kompaktne ja kaasaskantav disain: Optoma EH416e on kompaktne ja kerge, muutes selle hõlpsalt kaasaskantavaks. Saate seda kasutada nii koduses meelelahutuses kui ka ärikeskkonnas.
– Pikaealisus: See projektor on varustatud lambiga, mille tööiga on kuni 10 000 tundi, tagades pikaajalise kasutuse ilma muretsemata lambi vahetamise pärast.
– Lihtne seadistamine: Optoma EH416e on lihtne seadistada ja kasutada. Selle intuitiivne menüüsüsteem ja kiire käivitusaeg tagavad sujuva kasutuskogemuse.

Puudused:
– Heli kvaliteet: Kuigi see projektor pakub suurepärast pildikvaliteeti, võib selle helikvaliteet olla mõnevõrra piiratud. Soovitame kasutada eraldi helisüsteemi parema helielamuse saamiseks.
– Hind: Optoma EH416e on kõrgema hinnaklassi projektor. Kuid arvestades selle kvaliteeti ja omadusi, on see kindlasti väärt investeering.

Miks peaksite ostma Optoma EH416e?
– Ülim pildikvaliteet ja eredus: Optoma EH416e tagab teile terava ja elava pildi, mis paneb teid igal esitlusel või filmiõhtul silma paistma.
– Suur ühenduvusvõimaluste valik: Saate ühendada projektori erinevate seadmetega, mis muudab selle mitmekülgseks ja paindlikuks.
– Kompaktne ja kaasaskantav: Optoma EH416e on ideaalne kaaslane nii ärimeestele kui ka kodusele meelelahutusele.
– Pikaealisus ja lihtne kasutamine: Selle projektori pika eluea ja lihtsa seadistamise abil saate nautida pikka aega suurepärast kvaliteeti.

Valige Optoma EH416e ja koguge ülim projektorikogemus. Külastage meie veebisaiti, et võrrelda parimaid hindu ja leida endale see unistuste projektor!

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Optoma EH416e”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Optoma EH416e
Optoma EH416e

1 269.00 

Parimad Hinnad
Logo