InFocus Genesis IN118BB

588.00 

Viimati uuendatud 01/07/2023 15:08
SKU: 0797212999825 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

InFocus Genesis IN118BB projektori hinnad ja võrdlus

Kas otsite kvaliteetset projektorit taskukohase hinnaga? Tutvustame teile InFocus Genesis IN118BB projektorit, mis pakub suurepärast kvaliteeti ja mitmekülgseid funktsioone. Selle projektori abil saate oma koduse meelelahutuse või kontoripresentatsioonide kvaliteeti oluliselt tõsta.

Peamised omadused:
– Erakordne pildikvaliteet: InFocus Genesis IN118BB projektor pakub erakordset pildikvaliteeti tänu 1280 x 800 resolutsioonile ja 3700 luumenile.
– Suurepärane kontrastsus: Selle projektori 26000:1 kontrastsusaste tagab teravad ja selged pildid.
– Mitmekülgne ühenduvus: Projektoril on HDMI, VGA, USB ja audio sisendid, mis võimaldavad ühendada erinevaid seadmeid, nagu arvutid, sülearvutid, mängukonsoolid jne.
– Nutikas energiasääst: Projektoril on nutikas energiasäästurežiim, mis pikendab lambi eluiga ja vähendab energiatarbimist.

Eelised:
– Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe: InFocus Genesis IN118BB projektor pakub suurepärast kvaliteeti taskukohase hinnaga.
– Lihtne kasutada: Projektori lihtne kasutajaliides ja intuitiivne juhtpaneel muudavad selle mugavaks ja kasutajasõbralikuks.
– Kompaktne ja kaasaskantav: Tänu kompaktsele disainile ja kergele kaalule on projektor lihtsasti teisaldatav ja sobib igasse ruumi.
– Usaldusväärne bränd: InFocus on tuntud projektorite tootja, kes on tuntud kvaliteetsete seadmete poolest.

Puudused:
– Puudub traadita ühenduvus: Projektoril puudub sisseehitatud traadita ühenduvus, mistõttu peate kasutama juhtmeid ühendamiseks.
– Ei sisalda kõiki lisafunktsioone: Mõned täiendavad funktsioonid võivad puududa, nagu automaatne keystone korrigeerimine või sisseehitatud kõlarid.

Miks peaksite ostma InFocus Genesis IN118BB projektori? Selle projektori suurepärane pildikvaliteet, mitmekülgne ühenduvus ja taskukohane hind teevad sellest suurepärase valiku. Olgu teie eesmärgiks siis kvaliteetne kodune meelelahutus või muljetavaldavad kontoripresentatsioonid, InFocus Genesis IN118BB projektor täidab teie ootused. Ärge jätke võimalust kasutamata ja tellige see projektor juba täna!

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “InFocus Genesis IN118BB”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

InFocus Genesis IN118BB
InFocus Genesis IN118BB

588.00 

Parimad Hinnad
Logo