Optoma ZH403

1 099.00 

Viimati uuendatud 01/07/2023 15:08
SKU: 5055387663886 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Optoma ZH403 – Ülevaade ja hindade võrdlus

Kas otsid ideaalset projektorit, mis vastaks kõrgekvaliteetsete piltide ja professionaalsete esitluste vajadustele? Optoma ZH403 on just see, mida vajad! See võimas projektor pakub suurepärast kujutise selgust, teravust ja detailirohkust, mis muudab igasuguse sisu vaatamise tõeliseks naudinguks.

Peamised omadused:
– Full HD eraldusvõime: Optoma ZH403 projektor tagab selged ja teravad pildid tänu oma Full HD eraldusvõimele. Naudi iga detaili ja kogu pildi tõetruudust!
– Heledus kuni 4000 luumenit: Sõltumata valgustingimustest tagab Optoma ZH403 silmapaistva heleduse, mis võimaldab suurepärast kvaliteeti isegi eredalt valgustatud ruumides.
– Suur kontrastsus: Projektori suur kontrastsusaste pakub sügavat musta ja erksaid värve, et luua elutruud ja mõjuvat kujutist.
– Mitmekülgne ühenduvus: Optoma ZH403 projektoril on mitmeid ühendusvõimalusi, sealhulgas HDMI, VGA ja USB, mis võimaldavad ühendada erinevaid seadmeid, nagu arvutid, sülearvutid, mängukonsoolid ja palju muud.
– Kauakestev lamp: Projektori lambi eluiga on kuni 15 000 tundi, mis tagab pikaajalise kasutamise ilma vajaduseta seda sageli vahetada.

Eelised:
– Silmapaistev pildikvaliteet: Optoma ZH403 pakub erakordset pildikvaliteeti tänu oma Full HD eraldusvõimele ja suurele kontrastsusastmele.
– Heledus erinevates tingimustes: Projektori kõrge heledus tagab selge pildi nii päevavalguses kui ka eredalt valgustatud ruumides.
– Lihtne ühendamine: Mitmekülgne ühenduvusvalik võimaldab lihtsat ühendamist erinevate seadmetega.
– Pikaajaline kasutamine: Kauakestev lamp tagab projektori pikaajalise kasutamise ilma sagedase lambivahetuseta.

Puudused:
– Kõrgem hind: Optoma ZH403 projektori suurepärased omadused võivad kaasneda kõrgema hinnaga võrreldes teiste mudelitega.
– Suurem kaal: Projektor on suhteliselt raskem, mis võib tekitada mõningaid ebamugavusi liikuvuse ja paigalduse osas.

Miks osta Optoma ZH403:
– Professionaalne kvaliteet: Optoma ZH403 projektor tagab professionaalse kvaliteediga pildid ja esitlused, tänu oma kõrgele eraldusvõimele ja kontrastsusele.
– Mitmekülgne kasutamine: Selle projektoriga saad nautida kvaliteetset meelelahutust, vaadata filme, mängida videomänge või teha professionaalseid esitlusi.
– Kauakestev investeering: Optoma ZH403 projektori kauakestev lamp tagab pikaajalise kasutamise ilma vajaduseta seda sageli vahetada, mis teeb sellest suurepärase investeeringu.

Osta Optoma ZH403 projektor juba täna ja naudi suurepärast pildikvaliteeti ning mitmekülgset kasutusvõimalust!

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Optoma ZH403”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Optoma ZH403
Optoma ZH403

1 099.00 

Parimad Hinnad
Logo