Epson EB-685Wi

1 804.00 

Viimati uuendatud 01/07/2023 15:08
SKU: 8715946605159 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Epson EB-685Wi projektor – Ülevaade, Omadused ja Eelised

Kas otsite suurepärast projektorit, mis vastaks teie vajadustele ja eelarvele? Tutvustame Epson EB-685Wi projektorit – uskumatult võimas seade, mis pakub suurepärast kvaliteeti ja mitmekülgsust. Siin on üksikasjalik ülevaade selle toote peamistest omadustest ja selle eelistest.

Peamised omadused:
– Interaktiivne projektor: EB-685Wi võimaldab kasutajatel mitte ainult projitseerida pilti, vaid ka sellele otse ekraanil joonistada või kirjutada. Interaktiivse puuteekraani funktsiooni abil on võimalik luua kaasahaarav keskkond esitluste, õppetundide või koosolekute jaoks.
– Suurepärane pildikvaliteet: Tänu Full HD resolutsioonile ja 3LCD-tehnoloogiale pakub EB-685Wi uskumatult teravat, detailset ja elutruud pilti. Kontrastsuse suhe 14 000:1 tagab sügava musta ja erksad värvid igas stseenis.
– Väga heledus: 3500 luumenit tagab piisavalt heleduse ka eredalt valgustatud ruumides, võimaldades selget ja nähtavat projektsiooni ilma kvaliteedis kaotamata.
– Suur projektsiooni suurus: EB-685Wi võimaldab projitseerida pilti kuni 100-tollisele ekraanile, luues suurepärase vaatamiskogemuse ka suuremates ruumides.
– Juhtmevaba esitlus: Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab juhtmevaba ühendust erinevate seadmetega, võimaldades mugavat ja kiiret esitluste jagamist.
– Pikad lambi eluiga: Tänu Epsoni eksklusiivsele tehnoloogiale võib EB-685Wi lambi eluiga olla kuni 10 000 tundi, tagades pikaajalise kasutamise ilma muretsemata lambi vahetamise pärast.

Eelised:
– Interaktiivne puuteekraan – looge kaasahaarav ja interaktiivne keskkond esitluste või õppetundide jaoks.
– Kvaliteetne pildikvaliteet – terav, detailne ja elutruu pilt tagab suurepärase vaatamiskogemuse.
– Piisavalt heledus – 3500 luumenit tagavad selge ja nähtava projektsiooni ka eredalt valgustatud ruumides.
– Suur projektsiooni suurus – kuni 100-tolline ekraan loob suurepärase vaatamiskogemuse ka suuremates ruumides.
– Juhtmevaba esitlus – mugav ja kiire ühendus erinevate seadmetega.

Puudused:
– Kõrgem hind võrreldes teiste mudelitega.
– Kaalub umbes 5,8 kg, mis võib olla mõnevõrra raske, kui soovite seadet sageli ümber paigutada.

Miks peaksite seda ostma?
Epson EB-685Wi pakub suurepärast kvaliteeti, mitmekülgsust ja interaktiivset kogemust. Selle võimas pildikvaliteet, suur projektsiooni suurus ja juhtmevaba esitlusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks õpetajatele, ettevõtetele ja kodukasutajatele, kes soovivad saavutada suurepäraseid tulemusi nii esitluste kui ka meelelahutuse valdkonnas. Investeerige Epson EB-685Wi projektorisse ja avastage uus tase pildikvaliteedis ja interaktiivsuses!

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Epson EB-685Wi”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Epson EB-685Wi
Epson EB-685Wi

1 804.00 

Parimad Hinnad
Logo