Samsung ML-1640

34.90 

[content-egg-block template=custom/all_merchant_widget]
SKU: 8808987588892 Kategooria:
[content-egg-block template=price_comparison]

Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

Samsung ML-1640 on mustvalge laserprinter, mis on mõeldud kodukasutajatele ja väikeettevõtetele. See printer on kiire ja tõhus ning trükib kuni 16 lehekülge minutis. Tänu oma kompaktsele disainile mahub see printer igasse kontorisse või koju ning on lihtne kasutada.

Samsung ML-1640 hinnaklass on keskmisest odavam, mis muudab selle ideaalseks valikuks neile, kes soovivad kvaliteetset printerit taskukohase hinnaga.

Sellel printeril on palju eeliseid, nagu kiire trükikiirus, kvaliteetne trükikvaliteet ning lihtne kasutamine. Samuti on see printer energiasäästlik, mis tähendab, et see aitab vähendada elektriarveid.

Siiski on ka mõningaid puudusi. Näiteks on see mustvalge printer, mis tähendab, et see ei sobi värviliste dokumentide trükkimiseks. Samuti võib see olla veidi kallis, kui otsite printerit, mis võimaldab teil trükkida suures koguses dokumente.

Kokkuvõttes on Samsung ML-1640 suurepärane valik neile, kes otsivad taskukohast, kuid tõhusat printerit, mis sobib ideaalselt kodukasutajatele ja väikeettevõtetele.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Samsung ML-1640”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Samsung ML-1640
Samsung ML-1640

34.90 

Parimad Hinnad
Logo