HP Color LaserJet Enterprise M553dn

618.00 

Viimati uuendatud 15/03/2023 13:39
SKU: 888182487365 Kategooria:
Lisa oma ülevaade
Lisa soovinimekirjaLisatud soovinimekirjaSoovide nimekirjast eemaldatud 0

HP Color LaserJet Enterprise M553dn on suurepärane laserprinter, mis sobib suurepäraselt kontorikeskkonda, kus tihti trükitakse suuremahulisi värvilisi dokumente. Selle printeri peamised omadused hõlmavad kiiret trükkimiskiirust, mis võimaldab kuni 38 lehte minutis, samuti võimalust trükkida kõrge kvaliteediga värvilisi dokumente. Selle printeri eripärane omadus on kahepoolne printimine, mis aitab säästa paberit ja raha. Printeril on ka integreeritud võrguliides, mis võimaldab printerit kasutada kogu kontoris ja seda on võimalik ühendada ka mobiilseadmetega.

HP Color LaserJet Enterprise M553dn on suurepärane valik kontoritesse, kus nõutakse kvaliteetset värvitrükki. Kuigi selle printeri hind on kõrgem võrreldes teiste printeritega, on selle suur kiirus ja kvaliteet trükitud dokumentides seda väärt.

Kuid nagu kõikidel toodetel, on ka HP Color LaserJet Enterprise M553dn-l oma eelised ja puudused. Selle printeri eeliseid on kiire trükkimiskiirus, kahepoolne printimine, väga hea trükikvaliteet, võrguliides ja mobiiliühendus. Siiski võib selle puuduseks olla kõrge hind võrreldes teiste printeritega. Lisaks võib kahepoolse trükkimise funktsioon mõnikord põhjustada ajutisi probleeme printeri töös. Kuid üldiselt on HP Color LaserJet Enterprise M553dn suurepärane valik kontoritele, kes vajavad kiiret ja kvaliteetset trükki.

Kasutaja hinnangud

0.0 välja 5
0
0
0
0
0
Kirjutage arvustus

Arvamusi veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “HP Color LaserJet Enterprise M553dn”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

HP Color LaserJet Enterprise M553dn
HP Color LaserJet Enterprise M553dn

618.00 

Parimad Hinnad
Logo